Verzending en retours

Retour Beleid

U alle items binnen 30 dagen na levering voor een volledige terugbetaling terugsturen. We betalen ook de retour verzendingskosten als de retourzending een gevolg is van onze fout (u hebt een onjuist of defect artikel ontvangen, enz.). In alle andere gevallen zijn de retour kosten voor de klant.

U zou moeten verwachten om uw terugbetaling binnen vier weken te ontvangen vanaf het afgeven van uw pakket aan de verzender, in de meeste gevallen zult u een terugbetaling sneller ontvangen. Deze periode omvat de transittijd voor ons om uw retourzending te ontvangen van de verzender (5 tot 10 werkdagen), de tijd die het ons neemt om uw terugkeer te verwerken zodra wij het (3 tot 5 werkdagen) ontvangen, en de tijd die uw bank neemt om onze restitutieverzoek te verwerken (5 tot 10 werk dagen).

Als u een artikel wilt retourneren, neem dan contact met ons op met uw bestelnummer en details over het product dat u wilt retourneren. We zullen snel reageren met instructies voor het retourneren van artikelen uit uw bestelling.

Verzending

We kunnen verzenden naar vrijwel elk adres in de wereld. Merk op dat er beperkingen zijn op sommige producten, en sommige producten kunnen niet worden verzonden naar internationale bestemmingen. Levertijd schattingen variëren van 2 – 30 werkdagen afhankelijk van de locatie. Alle verzendingen gebeuren uit België. Afhankelijk van de locatie kunnen douane kosten worden gemaakt, deze kosten zijn altijd voor de koper.

Verzending naar de VS en Europa in het algemeen duurt 7-10 werkdagen. Verzending naar Australië en Nieuw-Zeeland 7-25 werkdagen. Soms duurt de zending langer. Als er een probleem is met de levering van uw object neem dan contact met ons op en we zullen samen met u een oplossing vinden.

Wanneer u een bestelling plaatst, zullen wij de verzend- en leveringsdatums voor u schatten op basis van de beschikbaarheid van uw artikelen en de verzendopties die u kiest. Afhankelijk van de verzend provider die u kiest, kunnen de verzenddatum ramingen worden weergegeven op de pagina verzend offertes.

Houd er ook rekening mee dat de verzendkosten voor veel objecten die we verkopen zijn op basis van gewicht. Het gewicht van elk item kan worden gevonden op de detailpagina. van het product. Om rekening te houden met het beleid van de rederijen die we gebruiken, zullen alle gewichten worden afgerond naar de volgende volle gram.

Scroll to Top